• Voorbereiding: 12 m
  • Kooktijd: 3 m
  • Klaar in: 15 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Lekker dun brood, te vergelijken met naan en pitabroodjes. Dit brood maak je zo dun als je zelf wilt. Heerlijk bij curry’s, gekruid vlees of gewoon tussendoor bij bijvoorbeeld een salade.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een kom. Mix dit met deeghaken tot een bol en bebloem vervolgens je aanrecht. Leg de deegbol op het bebloemde oppervlak en kneed het met je handen nog wat verder door. Als het deeg te erg plakt, voeg je nog wat extra bloem toe. flatbread bolletjes. Wanneer het deeg stevig en droog aanvoelt verdeel je deze in 6 evenredige bollen.

  • Stap 2

    Verwarm inmiddels een grillpan goed voor en bestrijk deze met wat olie. Rol de bolletjes deeg uit tot dunne plakken van ongeveer een halve centimeter dik. Leg de deegplak in de hete grillpan en bak de plakken ongeveer 2 minuten aan elke kant of totdat er goudbruine strepen verschijnen.

  • Stap 3

    Je kunt eventueel achteraf je broodjes insmeren met een mengsel van olijfolie en lekkere kruiden. Bij een goed gekruide maaltijd zou ik dit echter achterwege laten.

x

Lost Password