Crostini – Cranberry, brie, prosciutto & balsamico

  • Hoeveelheid: 8
  • Portie: 8
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 5 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(5 / 5)

Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de baquette in plakjes van ongeveer 2 cm dik. Smeer de plakjes aan beide zijden licht in met olijfolie en leg ze op een rooster en rooster ze lichtbruin gedurende 8 minuten. Laat ze afkoelen.

  • Stap 2

    Snijd de brie in dunne plakken en plaats op de geroosterde plakjes baquette.

  • Stap 3

    Snijd de plakken prosciutto in tweeën, maak er een rol van en plaats ze bovenop de plak brie. Plaats een lepeltje van de cranberrycompote bovenop de prosciutto.

  • Stap 4

    Maak de rucola aan met een beetje olijfolie en balsamicoazijn. Gebruik de rucola als bedje voor de crostini óf leg wat blaadjes rucola op de crostini en leg daar de plak brie bovenop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt