Citroen-kokospuddinkje

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 20 m
  • Klaar in: 25 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Heerlijk friszoet nagerecht, wat doet denken aan een kokosmakroon met een vleugje citroen naar een recept van Donna Hay.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  • Stap 2

    Meng de suiker, bloem, kokos en bakpoeder in een kom. Meng in een andere kom de citroenschil en -sap, boter, melk en het ei. Giet het vochtige mengsel bij het droge en roer alles goed door elkaar. Giet dit in 4 ingevette ovenschaaltjes van 250 ml.

  • Stap 3

    Bak in 18-20 minuten tot de bovenkant goudbruin is. Binnenin moet het mengsel nog wat vochtig zijn. Serveer de puddinkjes warm.

x

Lost Password