Chili con Carne

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Voorbereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Een heerlijke Chili con carne zoals de Texaanse cowboys de Chili het liefst zouden willen hebben.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Maak de kruidenmix zoals in het recept staat beschreven.

  • Stap 2

    Verhit in een hapjespan de olie en rul het gehakt met de helft van de kruidenmix al roerend tot het lichtbruin en gaar is.

  • Stap 3

    Voeg nu de fijn gesneden prei en paprika toe en bak dit 2 minuten mee.

  • Stap 4

    Doe er vervolgens de tomatenstukjes, de uitgelekte bruine bonen en de rest van de kruidenmix erbij. Laat dit met de deksel op de pan nog 2 minuten zachtjes doorwarmen.

Tips & variaties

  • Serveer de chili con carne met wat kaas en maïs-chips.

x

Lost Password