Carrot cake muffins

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 12
  • Voorbereiding: 10 m
  • Kooktijd: 20 m
  • Klaar in: 30 m
Bezig met laden...
(0 / 5)

Een perfect tussendoortje voor door de week, zonder geraffineerde suiker en zonder tarwe. Past binnen een glutenvrij dieet.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 175° C. Mix de eieren totdat ze lekker luchtig zijn in een kom. Spatel vervolgens het amandelmeel, een snuf zout, de koekkruiden en het bakpoeder door de eieren. Voeg de worteljulienne (dit mag ook geraspte wortel zijn) en de rozijnen toe. Meng het even kort door elkaar. Smelt de kokosolie in een pannetje en meng dit door het beslag. Zoet het beslag met agavesiroop naar wens.

  • Stap 2

    Verdeel het beslag over de papieren muffinvormpjes. Bak de carrot cake muffins in 20 – 25 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Ze zijn klaar als een satéprikker er schoon en droog uitkomt. Garneer de carrot cake muffins eventueel met een lik roomkaas.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
inspiry_recipes
x

Lost Password