Caprese miniquiches

  • Portie: 12
  • Bereiding: 15 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 40 m
Loading...
(4 / 5)

Met dit recept kunt u ongeveer 12 caprese quiches maken. Dit is leuk om te doen wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag te vieren heeft.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Rasp de parmezaan wanneer deze nog niet geraspt is.

  • Stap 2

    Snijd de tomaatjes in partjes en doe deze in een bak. Snijd de mozzarella in plakken en vervolgens in blokjes en doe deze bij de gesneden tomaatjes. Scheur of snijd de basilicum en doe deze ook in de bak. Voeg hier ook de geraspte parmezaan en pijnboompitten aan toe. Meng dit alles goed door elkaar.

  • Stap 3

    et 12 ondiepe pasteivormpjes of een muffinbakblik in en steek met een uitsteekvorm van 8 cm doorsnee 12 rondjes uit het deeg. Leg de rondjes in de pasteivormpjes.

  • Stap 4

    Verdeel het mengsel over de bakjes en vul deze tot net onder de rand van het bladerdeeg. Klop de eieren door de room, voeg zout en peper toe en giet dit mengsel in de pasteivormpjes.

  • Stap 5

    Bak de taartjes 20-25 minuten tot ze opgebold en goudbruin zijn. Laat ze 5 minuten in de vormpjes staan, haal ze eruit en laat ze op een rooster afkoelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt