Broccoli balsamico

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 15 m
  • Klaar in: 20 m
Loading...
(0 / 5)

Broccoli op zijn Italiaans, gewokt in balsamico met cherry tomaatjes en afgeblust met witte wijn. Een heerlijk gerecht om mee te combineren.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Week de tomaten in een bakje met gekookt water. Snijd de roosjes van de broccoli en snijd de sjalot en knoflook fijn. Ontvel vervolgens de tomaten en snijd deze in blokjes.

  • Stap 2

    Fruit in een pan de sjalot en knoflook, doe hier na 2 minuten de roosjes broccoli bij. Besprenkel de broccoli met de balsamico en blus af met de wijn. Doe de tomaten erbij en laat het geheel voor ongeveer 5-10 minuten koken. Serveer warm als bijgerecht bij bijvoorbeeld pasta.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt