Appelcrumble

  • Portie: 4
  • Bereiding: 25 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 50 m
Loading...
(5 / 5)

Appelcrumble met stukjes walnoot. Het lekkerst als het nog een beetje warm is met een toefje slagroom!

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
Calories
385

Werkwijze

  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 200 °C. Kneed met de hand een samenhangend deeg van de bloem, de boter en 2/3 van de suiker.

  • Stap 2

    Vet de schaaltjes in met wat boter. Snijd de appels boven de schaaltjes in blokjes. Strooi er de rest van de suiker en kaneel over. Schep het om. Verkruimel het deeg en strooi het met de fijngehakte walnoten over de stukjes appel heen.

  • Stap 3

    Bak de crumble in de oven in ongeveer 25 minuten goudbruin. Bestrooi de crumble met poedersuiker. Heerlijk met een toef slagroom of een bolletje roomijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt