Belgisch

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen of 4 kippenbouten
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl steranijs
  • 1 tl witte peper
  • 250 g champignons
  • 4 tomaten
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el bloem
  • 100 ml rode wijn
  • 350 ml gevogeltefond
  • 4 el olijfolie
  • 1 laurierblaadje
  • 1 takje tijm
  • 2 el peterselie
  • Peper & zout

Kip met Jagerssaus

Een Belgische stoofpot met kip in een romige jagerssaus. Deze saus is gemaakt op basis van rode wijn, tomaten en…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 800 gr. runderriblap
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 30 gr. boter of olijfolie
  • 1 flesje La Trappe dubbel trappist
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • 3 kruidnagels
  • 1 runderbouillonblokje
  • Bloem
  • Peper en zout

Stoofvlees – Vlaams

Heerlijk Vlaams stoofvlees, natuurlijk met Patattekes

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g bloem
  • 350 ml water (handwarm)
  • 30 g gist (instant)
  • 5-10 g zout
  • 20 g suiker
  • 50 g boter

Boeren witbrood

Een lekker wit boerenbrood.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 gr Côte d'Or - BonBonBloc Praliné noisette of Melk
  • 1,5 dl room
  • 2 eieren
  • 15 gr basterdsuiker

Chocolademousse praliné

Chocolademousse met een zachte praliné chocoladesmaak.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kilo aardbeien
  • 750 g gelei suiker
  • 1 citroen

Aardbeienjam

Een aardbeienjam zoals het hoort met nog hele aardbeien in de jam.

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 gr suiker
  • 3 el water
  • 100 ml slagroom
  • 50 gr roomboter

Caramel/saus

Basisrecept caramel voor 200ml heerlijke traditonele romige caramelsaus met de smaak van een Zeeuwse roomboterbabbelaar.

(4.1 / 5)
x

Lost Password