Deze babi ketjap is er één die je gemaakt moet hebben en hij is nog snel klaar ook. Het recept is…
Tzatziki oftewel Cacık, komt oorspronkelijk uit Turkije en is een fris bijgerecht, die veelal als saus of dip wordt gebruikt. Met…
Houd je van verse soep? En helemaal als je niet zoveel handelingen hoeft te verrichten om deze te maken? Dan is…
Deze spread van Hüttenkäse en avocado is een gezond alternatief voor broodbeleg, maar ook lekker om groenten in de dippen.
Deze door de nectarine frisse salade is heerlijk als bijgerecht bij een soepje of stokbrood. De salade is ook erg lekker…
Dit receptje is heerlijk voor bij de borrel, buffet of op een tapasplank. De kruidige chorizo in combinatie met de zuivelspread…
Deze ham-kaassuisse is gevuld met ham en kaas en is een cadeautje voor bijvoorbeeld onze moeders op moederdag. Deze suisse is…
Wil je genieten van een restaurantwaardig gerechtje? Maar heb je niet zoveel tijd? Of wil je tijdens een etentje ook gezellig…
Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…
Een mooie smeuïge palingmousse met verse paling, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van paling en verse…
Een mooie smeuïge zalmmousse met gerookte zalm, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van zalm en verse…
Een mooie smeuïge makreelmousse met gerookte makreel en dille. Deze vismousse heeft een zachte smaak van makreel, verse dille met een…
Wat is er nu lekkerder dan appelmoes? Natuurlijk zelfgemaakte verse appelmoes! Onze appelmoes is heerlijk bij bijvoorbeeld onze hachee, maar ook…
Een zachte rode wijnsaus met sjalotjes. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij de biefstuk uit de oven.
Echt een winters gerecht, hachee. Lekker met aardappelpuree en rode kool met vers gemaakte appelmoes, maar ook heerlijk met (zilvervlies) rijst.…